RilaXX

Waar jij jouw weg bepaald 

Investeren in jezelf komt positief terug

Om iets te bereiken investeer je in tijd, geld en energie.

Voor iedere beurs kunnen wij iets betekenen. Door ervaringsdeskundigen aan elkaar te koppelen kunnen investeringen overzichtelijk blijven voor ieders beurs. 

Overal kan je met elkaar afspreken wanneer, waar en hoe je elkaar kan bijstaan. Daar zijn dan ook weinig of geen kosten aan verbonden. 

Aan de vaste ontmoeting (nazorg) en de HersteleXpeditie zijn kosten verbonden.

1. Eerste individuele gesprek bij jou thuis, of in Your HangOut, is gratis. 

2. Nazorg á 2 uur p.w. met een afname van 10 weken: 15 euro p.p. per week.

3. Contacten met ervaringsdeskundigen (Sponsor) onderling is gratis.

4. De kosten voor de Herstelexpeditie wordt op de navolgende page weergegeven.

Jouw investering kan je terugverdienen

Wij geloven in belonen. Vanaf het moment dat jij besluit om met ons in zee te gaan, zal je merken dat jouw investeringen niet voor niets zijn. 

Tijdens het eerste kosteloos en individuele gesprek bespreken wij jouw mogelijkheden. Wat kan je, wat mag je en wat wil je? 

Vervolgens maken wij een vervolgafspraak met als doel jou voor te bereiden op jouw HerstelExpeditie. Daar zijn kosten aan verbonden, het mooie is wel dat dit later terugverdiend kan worden als Sponsor.

Al onze Sponsors kunnen per jaar, door werkzaamheden te verrichten, maximaal tot € 1500- belastingvrij bijverdienen. Dat kan door  het voorzitten van een vaste ontmoeting, als crew van een HerstelExpeditie of als 'werknemer' in het nazorgtraject bij één van onze Partners. Vraag ons naar jouw mogelijkheden.   

Selfsupporting staat bovenaan

Wij zijn selfsupporting, dit betekend dat wij geen subsidie ontvangen of gebonden zijn aan protocollen die jou en/of ons in de weg staan. Geen dossiers die er niet toe doen. Geen tussenlagen die niet weten wat er werkelijk afspeelt op onze werkvloer. Wij zijn selfsupporting en jij kan daar ook onderdeel van zijn.

Bezit is vergankelijk, verlangen oneindig